WOC kleding

Techniek

Spelregels (2019)

 

Afgelopen vrijdag, 7 april 2017, heeft de testdag voor meisjes jaargang 2004 in Zeist plaats gevonden. Door de regio’s waren in totaal 14 nieuwe meisjes aangemeld. Samen met de huidige sporters van het programma Jong Oranje 4 (meisjes jaargang 2004) hebben zij een dag hard gewerkt en laten zien hoever zij in hun ontwikkeling zijn.

Aan het einde van de dag zijn 6 meisjes uitgenodigd voor het programma in Zeist, waarvan 5 uit de Regio West. De testdag biedt de mogelijkheid aan regiosporters om te laten zien wat zij kunnen en ze kunnen eveneens “proeven” aan het centrale programma in Zeist. Het geeft eveneens de (ver)binding met de regio’s onderling en met de begeleiding van Jong Oranje.

Geconstateerd werd dat de basis (zwemtechniek en -vermogen, watergevoel en uitgangshoudingen, technieken, beenkracht en balvaardigheid) essentieel is en dat het huidige niveau nog niet voldoende is. Een mooie uitdaging om samen met club, regio en de KNZB de sporters een goed programma te draaien. Binnen de Regio West zijn er naast de club programma's aanvullende programma's te volgen bij de RWPS en de RTC's in Den Haag, Dordrecht en Leiden. Voor meer info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.