WOC kleding

WOC in 2006

Techniek

Spelregels (2019)

 

De Regionale WaterPoloSchool van de KNZB Regio West (RWPS) heeft afgelopen zondag, 3 februari, een gratis clinic aangeboden aan de E-jeugd (2008/2009/2010).

Er namen 80 meisjes en jongens uit de gehele Regio West aan deel. Het Hofbad in Den Haag was daarom goed gevuld!

Een gevarieerde waterpolo-training met aandacht voor oefen-, test- en spelvormen, onder deskundige begeleiding van Paul Metz. Voorafgaande aan de training, zijn de trainers van de verenigingen bijgeschoold door Paul. Ook deze bijscholing was gratis.

Voor de ouders was er een mogelijkheid om kennis te nemen van de waterpolo structuur in Regio West. Talentherkenning en talentontwikkeling kwamen daarbij aan de orde in de presentatie van Eric Noordegraaf, de sporttechnische coördinator waterpolo van de Regio.

Dit seizoen wordt er een trainingsprogramma aangeboden voor de E-jeugd. Het programma zal bestaan uit 30 trainingen en aangeboden worden op 2 verschillende locaties, in Den Haag en Dordrecht.

Instromen tijdens het seizoen is mogelijk! Er staan vanaf februari nog trainingen op het programma t/m juni voor het tarief van 75 euro!

Voor meer info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tweets (WOC)

WOC Regio West
Gisterenavond hebben trainers van de Residentie en Waterpolo Den Haag, hun diploma WP2 in ontvangst mogen nemen. On… https://t.co/NhnDSVECBR
WOC Regio West
80 meisjes en jongens aanwezig bij KNZB Regio West om de clinic te volgen — aanwezig bij Waterpoloclinic E-jeugd b… https://t.co/BQYMvcqcJi
WOC Regio West
Arena sponsor van nieuwe bal eredivisie waterpolo https://t.co/43OsRzCfDD
WOC Regio West
Afgelopen week zijn er sporters, geboren in 2007, vanuit alle Regio’s getest. Over 2 maanden wordt de voortgang va… https://t.co/g5jXWdbYlH
WOC Regio West
https://t.co/wCzJ6Zg6Bc Uit de oude doos. Stage meisjes WOC 2008 in Athene. https://t.co/wCzJ6Zg6Bc