WOC kleding

WOC in 2006

Video share

 

De Stichting WOC Regio West heeft sinds kort een nieuwe bestuurssamenstelling om voor de toekomst, de continuïteit en toegankelijkheid van de talentherkenning- en ontwikkeling in KNZB Regio West te waarborgen.

 

Er is één Regionale WaterPolo School (RWPS) met verschillende locaties in de Regio West te weten Dordrecht, Leiden/Katwijk en Alphen aan den Rijn. De RWPS wordt georganiseerd door de Stichting WOC Regio West en richt zich op de enthousiaste C-, D- en E-sporters van alle verenigingen in de Regio. De RWPS wordt bestuurlijk en financieel ondersteund vanuit KNZB Regio West. Het vervolg traject kan bij de Regionale Talenten Centra (RTC) , die in dezelfde plaatsen gevestigd zijn, in samenspraak met Topsport scholen gevolgd worden.
Neutraliteit en transparantie zijn belangrijke uitgangspunten van de organisatie , waarbij voor alle verenigingen en met name sporters in Regio West de mogelijkheid wordt geboden zich te ontwikkelen in het waterpolo.

De Stichting WOC Regio West heeft sinds kort een nieuwe bestuurssamenstelling om voor de toekomst de continuïteit en toegankelijkheid van de talentherkenning- en ontwikkeling in KNZB Regio West te waarborgen. Op deze wijze wordt de door Regio West inhoud gegeven aan de recent door de KNZB geïntroduceerde nieuwe, landelijk uniforme Structuur Talentontwikkeling en het nieuwe selectieproces voor Jong Oranje (“de weg naar Jong Oranje”).

Het bestuur bestaat nu uit Rob Duiven (voorzitter), Martin Meijer (penningmeester),
Rolf Groenendijk (secretaris en vertegenwoordiger van het bestuur van de KNZB Regio West) en de leden Rudolf Renfurm (locatie Dordrecht), Gerrit Vooijs (locatie Leiden/Katwijk) en Eric Noordegraaf (locatie Alphen en de Sporttechnisch Coördinator).

Rob Duiven, voorzitter Stichting WOC Regio West

Voor verdere vragen, opmerkingen en aanmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn mogelijkheden om aan een proeftraining deel te nemen op één van de drie locaties. Voor meer informatie over de trainingstijden kijk onder het menu item "Trainingen" hierboven.

 

Tweets (WOC)

WOC Regio West
Vandaag heb ik besloten om de 100 x 100 te gaan zwemmen tijdens de Albert Spijker Memorial. Dit zal ik doen in nage… https://t.co/0wCj6OWVWi
WOC Regio West
Nog een paar plaatjes van de zeer geslaagde clinic in Papendrecht. Met speciale dank aan Peter Paul Metz voor zijn… https://t.co/EmVeS8qttj
WOC Regio West
Waterpolo clinic van de RWPS voor meisjes en jongens onder de 11 jaar — bij Sportcentrum Papendrecht https://t.co/PsCSL5Fav5
WOC Regio West
Deze week zijn er testdagen gestart voor sporters die zijn aangesloten bij een Regionale WaterPoloSchool (RWPS) of… https://t.co/zv0q5BFkXd