WOC kleding

 
Het Waterpolo Opleidingscentrum (WOC) van de bekende oud-international Eric Noordegraaf heeft deze maand de Nederlandse vertaling uitgebracht van een praktisch waterpoloboekje voor beginnende waterpolospelers en hun trainers, coaches en ouders.

Dit boekje is geplastificeerd (handig in het zwembad!), bestaat uit 40 geïllustreerde tips en is uniek in zijn soort. Het is voor het eerst in lange tijd dat er een boek over waterpolo in het Nederlands verschijnt.

Lees meer...

 
Per 24 mei starten de trainingen van de RWPS weer. Op alle locaties kan er weer getraind worden met inachtneming van de maatregelen ter bestrijding van het Corona virus.

Lees meer...

 
Tijdens deze periode van thuis blijven, thuis trainen en geen wedstrijden is het belangrijk zo fit mogelijk te blijven, zodat je over en aantal weken op vrijwel hetzelfde niveau alles weer kunt oppakken.

Het is ook belangrijk dat we het immuunsysteem zo sterk mogelijk maken zodat als er een infectie komt dat je lichaam deze effectief en snel kan bestrijden. Natuurlijk is het voorkomen van infectie het beste. Een goede hygiëne is daarom van essentieel belang.

In deze brochure (PDF formaat) van TeamNL vind je de ontvangen voedingstips in tijden van Corona.

 

Op zondag 16 februari 2020 vond er een clinic plaats in zwembad in Dordrecht voor de E-jeugd (2009/2010/2011).

De Regionale WaterPoloScholen van de KNZB bieden in geheel Nederland clinics aan voor de meisjes en jongens onder de 11 jaar. Zo ook dus in de Regio West.

Lees meer...