WOC kleding

 
Het Waterpolo Opleidingscentrum (WOC) van de bekende oud-international Eric Noordegraaf heeft deze maand de Nederlandse vertaling uitgebracht van een praktisch waterpoloboekje voor beginnende waterpolospelers en hun trainers, coaches en ouders.

Dit boekje is geplastificeerd (handig in het zwembad!), bestaat uit 40 geïllustreerde tips en is uniek in zijn soort. Het is voor het eerst in lange tijd dat er een boek over waterpolo in het Nederlands verschijnt.

Lees meer...


De RTC’s hebben een belangrijke rol in het scouten van talenten.

Bij de start van het RTC-/KNZB+ programma in september 2020 is het van belang dat we alle ambitieuze en talentvolle waterpoloërs van Nederland goed in kaart hebben.

Lees meer...

 
Talentontwikkeling naast de verenigingen binnen de Regio :
Naast trainingen van de club, zijn er extra trainingsmomenten voor kinderen die meer willen trainen en op zoek zijn naar mogelijkheden om te ontdekken hoe ze goed ze kunnen worden als waterpolospeler. Daarvoor zijn binnen de Regio West volop mogelijkheden ! Komend seizoen komt er een uitbreiding van het aanbod vanuit de Regionale WaterPoloSchool (RWPS)

Lees meer...

 
Tijdens deze periode van thuis blijven, thuis trainen en geen wedstrijden is het belangrijk zo fit mogelijk te blijven, zodat je over en aantal weken op vrijwel hetzelfde niveau alles weer kunt oppakken.

Het is ook belangrijk dat we het immuunsysteem zo sterk mogelijk maken zodat als er een infectie komt dat je lichaam deze effectief en snel kan bestrijden. Natuurlijk is het voorkomen van infectie het beste. Een goede hygiëne is daarom van essentieel belang.

In deze brochure (PDF formaat) van TeamNL vind je de ontvangen voedingstips in tijden van Corona.